DESPRE CORAMED

Policlinica CORAMed Suceava îşi propune să furnizeze servicii medicale de încredere, cu personal specializat şi echipamente moderne, de ultimă generaţie.

Vă aşteptăm pentru consultaţii medicale în domeniile cardiologie, chirurgie & ortopedie pediatrică, chirurgie vasculară, ecografie, endocrinologie, gastroenterologie, obstetrică/ginecologie, pediatrie, reabilitare medicală, reumatologie, urologie, recoltări, analize, echografii, tratamente injectabile la cerere şi programate.

Policlinica CoraMed este situată la capătul cartierului Obcini din Suceava, și este un centru născut din pasiunea noastră pentru știință și din respect pentru pacienți.

Am investit timp, resurse materiale și umane pentru a putea oferi servicii medicale la standarde europene, dar și un climat de confort și de încredere pacienților. Dorința noastră este să satisfacem cele mai exigente cerințe și să ne atingem acest țel. De aceea, la policlinică veți primi toată atenția pe care o meritați și niciun detaliu nu va fi considerat lipsit de importanță.

Prezentă în peisajul clinicilor private din Suceava, încă din anul 2010, policlinica CoraMed a obținut aprecierea și a confirmat în permanență așteptările pacienților. Suntem într-o continuă dezvoltare, din ambiția de a reflecta evoluția perpetuă a medicinei în servicii medicale complete și de actualitate.

Ne dorim să ocupăm primul loc pe piața furnizorilor de servicii medicale din Suceava și o vom face astfel încât să ridicăm standardele acestor servicii prin indeplinirea obiectivelor de performanță: calitate, promptitudine, încredere, flexibilitate, cel mai bun preț pentru cele mai bune servicii.

Prezentare Video - CoraMed Suceava

Dorim ca policlinica noastră să devină prima opțiune a fiecărui pacient pentru servicii medicale complete.

De 9 ani ne străduim să oferim servicii medicale de excelență din suflet, cu o echipă de medici profesioniști atât din Suceava, cât și din Iași, dedicate sănătății tale pentru următoarele specialități: pediatrie, chirurgie și ortopedie pediatrică, endocrinologie, reumatologie, neurologie, ginecologie, urologie, gastroenterologie, diabet zaharat, boli de nutriție și metabolice, cardiologie și chirurgie vasculară.

Policlinica noastră deține trei ecografe de performanță, două aparate de monitorizare a tensiunii și ritmului cardiac, un aparat de testare la efort, un edoscop și un colonoscop de înaltă performanță, un aparat de testare esteroporoză la calcaneu.

 

Din 2015 ne-am extins aria de investigații, înființând spitalizarea de zi în contract cu CAS pentru specialitățile: cardiologie, endocrinologie, gastroenterologie, diabet zaharat, boli nutriție și metabolice.

Misiunea noastră este de a informa, educa și ajuta pacienții și pentru acest serviciu nu există niciun fel de cost.

În plus, policlinica CoraMed este dotată cu un cabinet de recoltare de analize medicale de laborator, cât și cu o sală de tratamente.

Avem un program de lucru accesibil oricărui pacient, de la 06:30 la 21:00 de luni până vineri, cât și sâmbătă de la 07:00-14:00.

Misiunea noastră este de a trata ifecare pacient în parte, cu multă grijă și profesionalism și să fim mereu eficienți.

Încercăm să creăm o atmosferă caldă și cât mai apropiată de „acasă”. Ne rodim să fim o a doua familie a bolnavului pe tot parcursul șederii sale la policlinică.

Pe viitor ne dorim să fim cât mai preocupați de sănătatea dumneavoastră și vă putem răspunde la toate cerințele adresate unității noastre.

Program și informații de contact
Luni – Vineri – 6:30-21:30 Sâmbătă – 7:00-14:00 Duminică –  închis

Pentru informaţii şi programări ne puteţi contacta astfel:

Telefon fix: 0330 802 940

Mobil: 0754 555 225

E-mail: contact@coramed-suceava.ro www.coramed-suceava.ro